|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Загальна конкурсна ситуація на ОС "Бакалавр" станом на 23.07.2021 р. |
|
|
Підрозділ |
Освітня програма |
Денна форма навчання |
Заочна форма навчання |
|
|
Ліц. обсяг |
Держза-мовлен-ня ПЗСО макс |
Подано заяв |
Конкурс на бюджет |
Цільові місця ПЗСО |
Ліц. обсяг |
Держза-мовлен-ня ПЗСО макс |
Подано заяв |
Конкурс на бюджет |
|
|
|
|
Денна форма |
Заочна форма |
|
|
АКС |
Інформаційні системи та штучний інтелект |
122 |
ІС |
30 |
10 |
332 |
33,20 |
|
|
0 |
0 |
0 |
- |
|
|
Комп'ютерні науки |
122 |
КН |
45 |
18 |
500 |
27,78 |
|
|
20 |
5 |
24 |
4,80 |
|
|
Комп’ютерні системи та програмна інженерія в автоматизації |
151 |
КС |
70 |
45 |
243 |
5,40 |
|
|
30 |
6 |
9 |
1,50 |
|
|
Всього по підрозділу |
|
|
145 |
73 |
1075 |
14,73 |
0 |
0 |
50 |
11 |
33 |
3,00 |
|
|
БТЕК |
Екологія та екоменеджмент |
101 |
ЕК |
90 |
29 |
237 |
8,17 |
|
|
20 |
5 |
11 |
2,20 |
|
|
Біотехнології: фармацевтична, промислова, харчова, природоохоронна |
162 |
БТ |
105 |
37 |
551 |
14,89 |
|
|
40 |
0 |
38 |
- |
|
|
Всього по підрозділу |
|
|
195 |
66 |
788 |
11,94 |
0 |
0 |
60 |
5 |
49 |
9,80 |
|
|
ГРТБ |
Технології харчування |
181 |
ХЧ |
140 |
50 |
480 |
9,60 |
|
|
20 |
0 |
35 |
- |
|
|
Готельно-ресторанна справа |
241 |
ГС |
140 |
11 |
729 |
66,27 |
|
|
25 |
0 |
81 |
- |
|
|
Туризм |
242 |
ТУ |
150 |
5 |
377 |
75,40 |
|
|
20 |
0 |
36 |
- |
|
|
Всього по підрозділу |
|
|
430 |
66 |
1586 |
24,03 |
0 |
0 |
65 |
0 |
152 |
- |
|
|
ННІТІ ім. І.С.Гулого |
Прикладна механіка |
131 |
ПМ |
60 |
27 |
95 |
3,52 |
|
|
30 |
5 |
6 |
1,20 |
|
|
Інжиніринг харчових та біотехнологічних виробництв |
133 |
ОХ |
100 |
27 |
134 |
4,96 |
|
|
30 |
6 |
3 |
0,50 |
|
|
Електротехніка та інформаційні технології |
141 |
ЕЛ |
75 |
21 |
145 |
6,90 |
|
|
10 |
5 |
6 |
1,20 |
|
|
Холодильні техніка та технології |
142 |
ХМ |
50 |
15 |
68 |
4,53 |
|
|
10 |
6 |
2 |
0,33 |
|
|
Теплоенергетика та енергоефективні технології |
144 |
ТЕ |
80 |
17 |
28 |
1,65 |
|
|
20 |
0 |
2 |
- |
|
|
Комп’ютерні технології дизайну та виготовлення упаковки |
186 |
ВП |
60 |
6 |
171 |
28,50 |
|
|
10 |
5 |
12 |
2,40 |
|
|
Всього по підрозділу |
|
|
425 |
113 |
641 |
5,67 |
0 |
0 |
110 |
27 |
31 |
1,15 |
|
|
ННІЕУ |
Економіка підприємства |
051 |
ЕП |
25 |
5 |
182 |
36,40 |
|
|
10 |
0 |
12 |
- |
|
|
Економіка та правове забезпечення бізнесу |
051 |
ЗБ |
20 |
5 |
203 |
40,60 |
|
|
10 |
0 |
9 |
- |
|
|
Реклама та зв'язки з громадськістю |
061 |
РЗ |
30 |
5 |
661 |
132,20 |
|
|
0 |
0 |
0 |
- |
|
|
Облік і оподаткування |
071 |
БО |
40 |
12 |
114 |
9,50 |
|
|
40 |
2 |
10 |
5,00 |
|
|
Фінанси, банківська справа та страхування |
072 |
ФІ |
35 |
15 |
196 |
13,07 |
|
|
20 |
4 |
13 |
3,25 |
|
|
Менеджмент організацій і адміністрування |
073 |
МН |
40 |
15 |
349 |
23,27 |
|
|
10 |
1 |
31 |
31,00 |
|
|
Менеджмент персоналу |
073 |
МП |
35 |
11 |
299 |
27,18 |
|
|
10 |
0 |
19 |
- |
|
|
Маркетинг |
075 |
МА |
45 |
9 |
599 |
66,56 |
|
|
10 |
3 |
39 |
13,00 |
|
|
Підприємництво, торгівля та біржова діяльність |
076 |
ТП |
45 |
10 |
257 |
25,70 |
|
|
20 |
0 |
25 |
- |
|
|
Міжнародні економічні відносини |
292 |
МЕ |
30 |
5 |
230 |
46,00 |
|
|
0 |
0 |
0 |
- |
|
|
Всього по підрозділу |
|
|
345 |
92 |
3090 |
33,59 |
0 |
0 |
130 |
10 |
158 |
15,80 |
|
|
ННІХТ |
Хімічні технології та інженерія |
161 |
ХТ |
60 |
41 |
212 |
5,17 |
|
|
20 |
5 |
10 |
2,00 |
|
|
Технологічна експертиза та безпека харчової продукції |
181 |
ХЕ |
135 |
50 |
408 |
8,16 |
|
|
35 |
3 |
30 |
10,00 |
|
|
Харчові технології та інженерія |
181 |
ТІ |
530 |
232 |
670 |
2,89 |
|
|
395 |
5 |
35 |
7,00 |
|
|
Всього по підрозділу |
|
|
725 |
323 |
1290 |
3,99 |
0 |
0 |
450 |
13 |
75 |
5,77 |
|
|
|
Всього по університету |
|
|
2265 |
733 |
8470 |
11,56 |
0 |
0 |
865 |
66 |
498 |
35,52 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|